Miről is van itt szó?

Honlapja hivatkozását, valamint hozzá egy képet 2 db Pagerank 5-ös, valamint a pixelkiraly.hu főoldalán publikálhat 1 feltöltéssel.

Miért jó ez honlapjának?
Ez SEO szempontból fontos. Hiszen nem lehet elég linket gyűjteni a jó helyezésért, vagyis minél több link mutat a honlapjára annál előrébb kerül a googlen.
A linkek melyek a weboldalára fognak mutatni főoldaliak lesznek.

Mennyibe kerül?
3 db kocka, vagyis 3 db különböző portálon 1-1 db mindössze bruttó 999 Ft

Miért ilyen olcsó?
Ez egy bevezető ár, ha elkezd fogyni a kiadó felület árat fogunk emelni.

Mennyi időre szól?
3 évre szól (vagyis 1095 napra), mielőtt letelik ez az idő figyelmeztetjük a lejáratra.
Nincs hűség idő, vagy bármilyen kötelezettsége, ha a lejárta után valamilyen oknál fogva nem kíván ismét előfizetni, úgy azt jeleznie sem kell, automatikusan felszabadul az Ön oldala által foglalt terület.

Hogyan tud fizetni?
- banki átutalással
- banki befizetéssel az ország kb. 120 pontján
- paypallal

Kap e számlát a szolgáltatásról?
Természetesen, így az költségként elszámolható.

Ide bármilyen oldalt be lehet küldeni?
Nem tudjuk warez, hacker, kábítószer, cigaretta, erőszakos, fajgyűlölő, seo-s, egyéb oldalak linkjeit elhelyezni, ezért az elbírálás jogát fenntartjuk (ilyen ritka esetben a pénz visszajár).

Minőség mindenek felett!
A pagerankok időről időre változnak és nem mindig jó irányba, ezért fenntartjuk a jogot arra, hogy bármelyik oldalunkat lecseréljük egy másikra (erősebbre, szebbre, jobbra), természetesen ez esetben is csak a domain neve fog változni vagyis a teljes tartalom új címen lesz elérhető. Ha ilyen fordul elő, arról emailen értesítjük előfizetőinket.

A pixelkirály bezárja kapuit, helyette komplexebb, magasabb szintű keresőoptimalizálással várjuk Önt a www.veteranlink.hu oldalon.

Copyright @ 2014. Minden jog fenntartva.
Alex Tew ötlete alapján. keresőoptimalizálás